Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Danų sukurta riebalų deginimo koncepcija buvo įvertinta apdovanojimu




    Penktus metus iš eilės daniškas preparatas „Bio-CLA+T“ pelno Geriausio liekninančio gaminio vardą Lenkijoje.

    Lenkų farmacininkai, atrodo, jau sutaria, kokį gaminį rekomenduoti klientams, besiskundžiantiems antsvoriu ar apskritai figūra: penktus metus iš eilės danų gamybos gaminys, kuris vadinasi „Bio-CLA+T“, laimi apdovanojimą kasmetinėje mažmeninės prekybos atstovų apklausoje, kurią organizuoja žurnalas „Świat Farmacji“. Faktiškai gaminys „Bio-CLA+T“ šiais metais laimėjo du apdovanojimus, kadangi buvo aukščiausiai įvertintas dviejose kategorijose: Geriausias liekninantis gaminys ir Geriausias anticeliulitinis gaminys.

    Kiekvienais metais žurnalas „Świat Farmacji“ siunčia visos Lenkijos vaistinėms klausimynus, teiraudamasis, kokius gaminius jos labiausiai linkusios rekomenduoti konkrečiais atvejais ir konkretiems tikslams. Akivaizdu, kad „Bio-CLA + T“ yra būtent tas preparatas, kurį dauguma vaistininkų pripažįsta esant naudingu ir tinkamu riebalams deginti.

    Preparato „Bio-CLA+T“ sudėtyje (minkštose želatinos kapsulėse) yra konjuguotosios linolo rūgšties (CLA) ir žaliosios arbatos ekstrakto. Šios kapsulės kartu su nuolatine mankšta paspartina organizme riebalų deginimo procesą ir padeda išlaikyti raumenų masę.0