Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Maisto papildas


    Stati-natur – raudonosiomis mielėmis fermentuoti ryžių milteliai

    Nauja formulė su 2,5 mg monakolino K

    • Standartizuotas monakolino K kiekis
    • Tinka veganams ir vegetarams
    • Dozavimas: 1 tabletė per dieną
    • Pagaminta pagal griežtus farmacijos reikalavimus 
    Read moreShow less

    Stati-natur 2,5 mg

    Pharma Nord

    60 tabl.

    150 tabl.

    Vienoje tabletėje yra   % RMV*
    standartizuotų raudonosiomis    
    mielėmis fermentuotų ryžių miltelių 83,3 mg nenustatyta
          juose yra monakolino K 2,5 mg  

    * – referencinė maistinė vertė.

    Faktai apie produktą

    Vartojimas
    Gerti po 1 tabletę per parą.

    Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

    Šio maisto papildo negalima vartoti nėščioms ar žindančioms moterims, vaikams iki 18 metų ir suaugusiems, vyresniems nei 70 metų. Jei turite kokių nors sveikatos sutrikimų, kreipkitės į gydytoją patarimo dėl šio produkto vartojimo. Maisto papildo negalima vartoti, jei vartojate cholesterolio kiekį mažinančius vaistus arba jei jau vartojate kitus produktus, kurių sudėtyje yra raudonųjų mielių ryžių.

    Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

    Laikymas
    Laikyti kambario temperatūroje.
    Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
    Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

    Sudedamosios dalys
    Užpildas: mikrokristalinė celiuliozė.
    Lipnumą reguliuojanti medžiaga: dikalcio fosfatas.
    Standartizuoti raudonosiomis mielėmis fermentuotų ryžių milteliai (Monascus purpureus).
    Glazūros medžiaga: hidroksipropilmetilceliuliozė.
    Glazūros medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos.
    Kietiklis: silicio dioksidas.
    Dažiklis: geležies oksidas.

    Kas yra Stati-natur?

    Stati-natur tabletėje yra 83,3 mg raudonosiomis mielėmis fermentuotų ryžių miltelių. Stati-natur sudėtyje nėra aplinkos toksinų, tokių kaip citrininas, aflatoksinas, dioksinas ar sunkiųjų metalų.

    Raudonųjų mielių ryžių milteliai yra gerai toleruojami


    Tyrimai rodo, kad raudonųjų mielių ryžių produktai paprastai yra gerai toleruojami. Tačiau monakolino K kiekis skirtinguose produktuose gali labai skirtis, o kai kuriuose produktuose monakolino K yra labai mažai arba jo visai nėra. Todėl svarbu pasirinkti produktą su standartizuotu monakolino K kiekiu.

    Kas yra raudonųjų mielių ryžiai?

    Tai džiovintų raudonųjų mielių ryžių žaliava.
    Raudonųjų mielių ryžiai įgauna rausvą spalvą, fermentuojant juos mielėmis, vadinamomis Monascus purpureus. Raudonuosiuose mielių ryžiuose yra įvairių junginių, vadinamų monakolinais, kurių kiekvienas identifikuojamas raide.
    Azijos šalyse raudonieji mielių ryžiai naudojami kaip prieskoniai ar konservantai, o Kinijoje raudonųjų mielių ryžių istorija siekia kelis tūkstančius metų.