Paieška

    Search Results

    Close

    Ar žinote, kiek monakolino K yra jūsų raudonųjų mielių ryžių preparate?




     
     
     
    Raudonųjų mielių ryžių ekstrakte yra monakolino K, tačiau pagal naujausius ES teisės aktus šio komponento kiekis maisto papilduose turėjo pasikeisti. Pharma Nord garantuoja, jog jų gaminamas preparatas Stati-natur atitinka visas taisykles.

    Daugelis vartotojų yra patenkinti ir pasitiki Pharma Nord gaminamu Stati-natur. Tačiau, atsižvelgiant į naujausius teisinius reikalavimus, monakolino K kiekis buvo pakoreguotas.
    Kiekvienoje Stati-natur tabletėje yra 83.3 mg raudonosiomis mielėmis fermentuotų ryžių miltelių ir 2.5 mg monakolino K, kuris yra pagrindinė veiklioji medžiaga.

    Produktas yra standartizuotas ir gaminamas laikantis griežtos farmacijos kontrolės, kad kiekvienoje tabletėje būtų užtikrintas toks pat veikliosios medžiagos kiekis. Monakolino K kiekis kituose produktuose gali skirtis, todėl vartotojai negali jaustis saugūs.

     

    Kruopščiai patikrinta natūrali priemonė

    Mūsų nuodugni kontrolė įtraukia produkto testavimą dėl aplinkos toksinų, tokių kaip citrininas, aflatoksinas, dioksinai ir sunkieji metalai.
    Apskritai Stati-natur yra labai saugus produktas. Moksliniai tyrimai parodė, jog jis yra labai gerai toleruojamas.

     

    Fermentacijos metu susidaro spalva ir veiklioji medžiaga

    Raudonųjų mielių ryžiai gaminami fermentuojant ryžius specialios rūšies mielėmis (Monascus purpureus). Jos suteikia ryžiams rausvai violetinę spalvą ir susideda iš natūralių medžiagų, vadinamų monakolinais.
    Fermentuotų raudonųjų mielių ryžių vartojimas kilęs iš Tolimųjų Rytų. Kinijoje jie naudojami jau tūkstančius metų, o Azijoje yra vienas pagrindinių maisto produktų. Naudodami Pharma Nord pagamintą Stati-natur, jūs galite būti tikri, jog su kiekviena tablete gausite vienodą veikliosios medžiagos kiekį bei tokį pat efektą. Taip yra žymiai lengviau ir patogiau naudoti produktą.