Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Didelis mokslinis tyrimas, kurio metu buvo naudojamas „Pharma Nord“ gaminamas kofermentas Q10:




    Nuostabūs gydymo, pasitelkiant Q10, rezultatai suteikia naują viltį širdies ligomis sergantiems pacientams

    „Q-SYMBIO“ – tai didelės apimties tarptautinis, neseniai užbaigtas širdies ligomis sergančių pacientų tyrimas, kuris buvo paskelbtas itin vertiname Amerikos kardiologijos koledžo žurnale (JACC – Journal of the American College of Cardiology). Pirmą kartą tyrimas buvo pristatytas svarbiame kardiologijos kongrese Lisabonoje, o vėliau dažnai jame cituojamas.

    Vyriausiasis gydytojas dr. Svend Aage Mortensen iš Kopenhagos universitetinės ligoninės buvo tyrimo, kuris buvo atliekamas Danijos, Švedijos, Lenkijos, Austrijos, Vengrijos, Slovakijos, Malaizijos, Australijos ir Indijos ligoninėse, vadovas. Jis tikisi, kad ateityje Q10 taps pacientų, kuriems trūksta šios natūralios medžiagos, gydymo dalimi. Medžiagos, kurią gamina organizmas, ir kurios gamyba su amžiumi lėtėja.

    Anot dr. Mortensen, tai, kad JACC nusprendė paskelbti tyrimą, yra tikra revoliucija, nes tai yra vienas iš įtakingiausių kardiologų žurnalų pasaulyje. Tai taip pat įrodo, kad JACC akcentuoja išskirtinių Q10 gydymo rezultatų svarbą.

    „Pharma Nord“ siūlo kofermento Q10 papildą „Bio-Quinone“, kurį galima įsigyti visose Lietuvos vaistinėse.

    Specialistai renkasi „Bio-Quinone“:
    „Pharma Nord“ siūlomas Q10 buvo pasirinktas Q-SYMBIO tyrimui, nes daugelį metų būtent šis Q10 papildas buvo oficialus etaloninis Tarptautinės kofermento Q10 organizacijos produktas, kuris taip pat buvo naudojamas daugiau nei 100 paskelbtų mokslinių tyrimų. Pasirodė, kad produktas pasižymi puikiu biologiniu įsisavinimu ir poveikiu. Be to, tuo pačiu metu buvo surinkti beveik 25 metus kaupti saugumo duomenys.

    Gaukite tokį patį Q10, koks naudojamas ir tyrimo metu
    Ubichinonas aptinkamas mitochondrijose – ląstelių „energijos gamyklose“.
    „Pharma Nord“ siūlomas Q10 ubichinono forma yra ištirpintas aliejuje ir termiškai apdorotas specialiu būdu, todėl Q10 kristalai visiškai ištirpsta kūno temperatūroje ir sudaro vientisą (homogenišką) mišinį. Tai lemia organizmo gebėjimą iš prarytos kapsulės lengvai ir be didelių pastangų įsisavinti Q10.

     

    Iki šiol beveik visi dokumentuoti veiksmingumo ir saugumo įrodymai buvo pateikti, pasitelkiant aktyvią, oksiduotą Q10 formą – ubichinoną, ir tai taip pat yra priežastis, kodėl dr. Mortensenas nusprendė Q-SYMBIO tyrime naudoti ubichinoną.

    Spauskite čia norėdami daugiau sužinoti apie „Pharma Nord“ Q10 papildą!