Paieška

    Search Results

    Close

    Didžiausias nemokamas Jungtinės Karalystės žurnalas apie sveikatą pripažino preparatą „Bio-Active Q10 Ubiquinol “ Geriausiu naujuoju gaminiu!




    Didžiausio nemokamo Jungtinėje Karalystėje leidžiamo žurnalo apie sveikatą „Natural Lifestyle Magazine“ skaitytojai Geriausiu 2010 metų naujuoju gaminiu balsų dauguma išrinko preparatą „BioActive Q10 Ubiquinol“. Novatoriška kofermento Q10 forma, kurią sukūrė bendrovė „Pharma Nord“, lyg uraganas užkariavo Jungtinę Karalystę: nuo pirmosios pasirodymo šalies rinkoje dienos preparato pardavimas augo tarsi ant mielių.

    Šią gaminio sėkmę atspindi naujausias žurnalo „Natural Lifestyle Magazine“ skaitytojų įvertinimas, kuriuo jie pripažino tiesiog triuškinančią preparato „Bio-Active Q10 Ubiquinol“ pergalę, skirdami jam 25 % visų balsų.

    Bendrovės „Pharma Nord“ padalinio Jungtinėje Karalystėje generalinis direktorius, Britų imperijos pareigūnas Bentas Henriksenas sakė, jog norėtų nuoširdžiai padėkoti visiems ištikimiems bendrovės klientams, kurie dalyvavo Geriausio naujojo metų gaminio rinkimuose.

    „Preparatas „Bio-Active Q10 Ubiquinol“ – tai naujausias ir novatoriškas bendrovės produktas, vainikuojantis mūsų geriausiai parduodamų gaminių su Q10 asortimentą, ir mes esame labai sujaudinti pelnę Geriausio 2010 metų naujojo gaminio vardą“, – džiaugėsi Bentas.

    „Ubikvinolis turi visas tas pačias gerąsias ypatybes, kaip ir Bio-Quinone Q10, tačiau ubikvinolis pasižymi geresnėmis įsisavinimo organizme ypatybėmis ir yra išleidžiamas šviesai atspariose lizdinėse pakuotėse, kurios leidžia geriau išsaugoti unikalias preparato ypatybes. Bendrovė „Pharma Nord“ gamina tik pačios aukščiausios kokybės preparatus su Q10, ir mes esame labai laimingi būdami pirmaujančiais gamintojais, kai kalbama apie naujus gaminius ir inovacijas.“

    Žurnalo „Natural Lifestyle Magazine“ redaktorė Rachelė Symonds pažymėjo, kad geriausio vardo apdovanojimai buvo sugalvoti tam, kad būtų galima iš tikrųjų pamatyti, kurie gaminiai pakeitė žmonių gyvenimus.

    „Mes visi, dirbantys leidinyje „Natural Lifestyle Magazine“, švenčiame ir džiaugiamės dėl to, kad mažmenininkai gali pasiūlyti tikrai puikių gaminių“.

    Pirmą kartą žurnalo „Natural Lifestyle Magazine“ apdovanojimai buvo įteikti 2009 metais, siekiant išsakyti gausybę pagyrimų visiems gaminiams ir prekės ženklams, kurie neabejotinai pagerino mūsų skaitytojų sveikatą, savijautą ir suteikė jiems gyvybinių jėgų.

    „Po didžiulio pasisekimo, kurį įrodė neįtikėtinai gausus balsavime dalyvavusių skaitytojų skaičius, 2010 metais mes vėl nusprendėme surengti apdovanojimus, šįkart naujoje kategorijoje – išrinkdami Geriausią naująjį gaminį.“

    Skaitytojai balsavo nuo lapkričio iki sausio mėnesio, o nugalėtojai buvo paskelbti vasario mėnesio žurnalo numeryje. Skaitytojai galėjo balsuoti siųsdami dalyvio anketą arba balsuoti internete.

    Preparatas „Bio-Active Q10 Ubiquinol“ savo kategorijoje įveikė daug stiprių konkurentų, atstovaujančių pirmaujantiems prekės ženklams, ir buvo pripažintas Geriausiu naujuoju 2010 metų gaminiu.

    Apie preparatą „Bio-Active Q10 Ubiquinol“

    „Bio-Active Q10“ pasižymi tomis pačiomis sveikatai naudingomis ypatybėmis, kaip ir originalus Q10, pavyzdžiui, padeda išlaikyti sveiką širdies ir imuninę sistemą, o jo sudėtyje yra stabilios formos ubikvinolio. Preparatas supakuotas į specialiai jam sukurtą atsparią šviesai ir nepralaidžią orui pakuotę, kad unikalaus patentuoto gamybos proceso metu nesioksiduotų. Taigi bendrovė „Pharma Nord“ gali garantuoti, jog šio gaminio ypatybės nepakis per visą jo tinkamumo naudoti laikotarpį. Preparato „Bio-Active Q10 Ubiquinol“ kapsulių sudėtyje yra 100 mg kofermento Q10.

    Apie žurnalą „Natural Lifestyle Magazine“

    Geriausias Jungtinės Karalystės žurnalas apie sveikatą „Natural Lifestyle Magazine“ pateikia skaitytojams įvairias naujienas, informaciją ir pramogas – viską, kas padeda jiems gyventi sveikiau ir natūraliau. Tai populiariausias Jungtinėje Karalystėje nemokamas vadovas, supažindinantis su natūraliais produktais, gydymo priemonėmis ir mityba.

    Norėdami sužinoti daugiau informacijos, kreipkitės į bendrovės „Pharma Nord“ padalinį JK tel. 0800 591 756. 2011 m. sausis