Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Gyvybiškai svarbu gauti visus skirtingus B grupės vitaminus




    Iš viso yra aštuoni skirtingi B grupės vitaminai ir nuo kiekvieno iš jų priklauso Jūsų organizmo veikla. Net jei mityba yra subalansuota, gali būti, kad negaunate visų reikiamų medžiagų.

    B grupės vitaminai yra gana unikalūs, nes jų yra aštuonios skirtingos rūšys ir, priešingai nei kiti vitaminai, jie sudaro visą vitaminų kompleksą. Mūsų organizmui reikia visų šių vitaminų, nes kiekvienas B grupės vitaminas reikalingas nesuskaičiuojamai daugybei procesų, iš kurių nė vienas negali funkcionuoti be kurio nors vieno B grupės vitamino.

    Pirmiausia reikėtų pradėti nuo subalansuotos mitybos. Vis dėlto, gali būti sudėtinga gauti visus B grupės vitaminus, ypač, jei esate vegetaras ar veganas, nes kai kurie B grupės vitaminai, pavyzdžiui, B12, randami tik gyvūninės kilmės produktuose, o augalinės kilmės maisto produktuose jų yra nepakankamai. Norint užtikrinti pakankamą visų skirtingų B grupės vitaminų kiekį, į savo kasdienę mitybą reikėtų įtraukti visapusišką B grupės vitaminų kompleksą, kuris užtikrintų gerą sveikatą.

     

    Vitaminas B12 yra gyvybiškai svarbus vyresnio amžiaus žmonėms

    Įvairių B grupės vitaminų palaikomų funkcijų sąrašas yra ilgas ir apima tokius dalykus, kaip normali nervų sistemos veikla, ląstelių apsauga nuo oksidacinio streso, pavargimo jausmo ir nuovargio mažinimas. Daugeliui vyresnio amžiaus žmonių gali trūkti vitamino B12, o kadangi šis vitaminas svarbus normaliai psichologinei būklei palaikyti, senjorams būtina pasirūpinti, kad šio B grupės vitamino gautų pakankamai.

     

    B grupės vitaminai veikia išvien

    B grupės vitaminai, išskyrus vitaminą B12, nėra kaupiami organizme - jie tirpūs vandenyje, t. y. organizmas išskiria vitaminų perteklių, o ne kaupia juos riebaliniame audinyje. Kadangi B grupės vitaminai nėra kaupiami organizme, svarbu kasdien gauti visus aštuonis B grupės vitaminus su maistu arba maisto papildais. Tyrimai atskleidė, kad B grupės vitaminai veikia kaip komanda. Šią sinergiją galima palaikyti tik gaunant visus skirtingus B grupės vitaminus pakankamais kiekiais. Būtent čia puikiai pasiteisina ,,Bio-B Complex".

     

    Pakankamo aprūpinimo garantija

    ,,Bio-B-Complex" - naujasis Pharma Nord preparatas, į kurio sudėtį įeina visi B grupės vitaminai, telpantys vienoje nedidelėje tabletėje. Taigi jums nebereikės nerimauti dėl B grupės vitaminų trūkumo. Didelės dozės B grupės vitaminų kompleksas yra farmacinės kokybės maisto papildas, pagamintas laikantis tų pačių rekomendacijų, kurios taikomos gaminant medicininius vaistus. Tai jums garantuoja saugų, biologiškai įsisavinamą ir veiksmingą preparatą, kurį galima vartoti kasdien ištisus metus.