Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Kodėl daugelis sportininkų vartoja magnio papildus?




    Neseniai atliktas kraujo tyrimas parodė, kad vieno geriausių Skandinavijos sportininkų kraujyje gerokai trūksta magnio. Nenuostabu, kad sportininkas greitai sureagavo ir pradėjo vartoti magnio papildus. Skaitykite toliau ir sužinokite, kodėl būtent ši maistinė medžiaga yra tokia svarbi.

    Sportuojančio žmogaus organizmui reikia greičio, tikslumo, jėgos ir įtemptos protinės veiklos. Būtent dėl to magnis yra būtinas. Be kita ko, ši maistinė medžiaga padeda normaliai funkcionuoti mūsų nervams ir raumenims. Kai neseniai atliktas kraujo tyrimas parodė, kad vienam geriausių Skandinavijos sportininkų, užsiimančiam nemažai fizinių jėgų reikalaujančia sporto šaka, organizme trūksta magnio, jis tą pačią akimirką suprato, kad pradėti vartoti magnio papildus yra teisingas sprendimas.

     

    Riešutai ir lapinės daržovės – geras magnio šaltinis

    Mūsų maiste yra gausybė magnio, aišku, jei žinome, kokiame konkrečiai maiste šios maistinės medžiagos yra daugiausia. Riešutai, migdolai, lapinės daržovės, kopūstai ir avižos yra itin geri magnio šaltiniai. Žinoma, jei jūsų mityba nesubalansuota ir jei nevalgote aukščiau išvardytų produktų, reikėtų apsvarstyti galimybę pradėti vartoti magnio papildus.

     

    Gerai įsisavinamas magnio preparatas

    „Bio-Magnesium“ privalumas – sudėtyje esantis trijų itin gerai įsisavinamų magnio šaltinių (magnio karbonato, magnio hidroksido ir magnio acetato) derinys, veiksmingai padidina magnio kiekį organizme. Šios magnio tabletės greitai ištirpsta virškinamajame trakte, taip užtikrindamos tinkamą veikliosios medžiagos įsisavinimą žarnyne.

     

    Dokumentuotas biologinis įsisavinimas

    2008 m. suomių mokslininkams atlikus dvigubai užkoduotą placebu kontroliuojamą tyrimą, rezultatai parodė, kad, palyginus su placebu (netikromis tabletėmis), kasdien aštuonias savaites papildą  „Bio-Magnesium“ vartojusių tyrimo dalyvių kraujyje magnio kiekis padidėjo šešis kartus.

    Galbūt ir jums vertėtų apsvarstyti galimybę pradėti vartoti magnio papildus, jei jūs:

        • aktyviai sportuojate;
        • jaučiate fizinę ar protinę įtampą;
        • nesilaikote sveikos mitybos principų ar valgote per mažai daržovių.

     Daugiau apie „Bio-Magnesium“ galite paskaityti čia: