Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Naujas aukštos kokybės produktas Trokštate daugiau drėgmės?




     
    Erzina diskomforto pojūtis intymiose vietose, lyg smėlio pripiltos akys ar problemos, susijusios su virškinamojo trakto gleivine? Pharma Nord pristato maisto papildą „Bio-Omega 7“ su kokybišku šaltalankių aliejumi. Dėl sveikatai naudingų riebalų rūgščių bei vitamino A, šis maisto papildas yra tobulas maistinių medžiagų derinys jūsų odai ir gleivinėms.

    Gleivinės atlieka daugybę įvairiausių funkcijų mūsų organizme. Jos yra tarsi vidinis odos sluoksnis, kurio apsaugai užtikrinti reikalingos tinkamos maistinės medžiagos.
    Senstant daugeliui žmonių pasireiškia su gleivinių sausumu susijusių simptomų. Moterims tokių sutrikimų atsiranda maždaug menopauzės laikotarpiu; juos išprovokuoja hormoniniai pokyčiai.
    Neseniai mokslininkų žvilgsniai nukrypo į šaltalankių aliejų. Šiose smulkiose oranžinės spalvos uogose esama odos ir gleivinių sveikatai išsaugoti reikalingų maistinių medžiagų.
     

     

    Pamaitinkite odą ir gleivines iš vidaus

    Pharma Nord „Bio-Omega 7“ – SBA24 šaltalankių ekstraktas, kurio sudėtyje yra omega-3, omega-6, omega-7 ir omega-9 riebalų rūgščių, vitaminų A ir E, polifenolių, flavonoidų, augalinių sterolių bei gausybė kitų fitomedžiagų.

    Riebalų rūgštis omega-7 ypač unikali šių oranžinės spalvos uogų sudėtinė dalis, o vitamino A kiekis ekstrakte padeda palaikyti normalią odos ir gleivinių būklę.

    Daugelis preparatų odos ir gleivinių sutrikimams gydyti yra vietinio veikimo. Nors kremais, aliejais ir geliais sausumas gydomas itin veiksmingai, tam tikrų maistinių medžiagų vis tiek turi būti mūsų organizmo viduje, kad oda ir gleivinės optimaliai atliktų savo funkcijas.

     
    Pharmanord image

    Aplinkai draugiškas ir švelnus gavybos metodas

    SBA24 formulė unikali, kadangi jos sudėtyje yra uogų ir sėklų aliejaus. Kadangi šių aliejų savybės skiriasi, siekiamam poveikiui užtikrinti galutinio produkto sudėtyje turi būti aliejų iš abiejų šaltinių.

    Šį subtilų aliejų mes gauname naudojant švelnų CO2 ekstrakcijos metodą, o tai yra pats švelniausias ir aplinkai draugiškiausias iš šiuo metu žinomų gavybos metodų. Proceso metu nenaudojami nei chemikalai, nei karštis, tačiau tai yra efektyviausias metodas kaip įmanoma didesniam aliejaus kiekiui iš žaliavos išgauti.

     

    Dievinamas mokslininkų

    SBA24 – standartizuotas šaltalankių aliejus. Nors maistinių medžiagų kiekiai uogose keičiasi priklausomai nuo augimo vietos, metų laiko ir kasmet būna skirtingi, Pharma Nord „Bio-Omega 7“ užtikrina visuomet vienodą, itin kokybiškos sudėties maistinių medžiagų kiekį.

    Daugelio mokslinių tyrimų metu buvo naudojamas būtent SBA24 formos aliejus. Taigi „Bio-Omega  7“ atitinka tokius pat aukštus kokybės ir dokumentavimo reikalavimus, kaip ir visi kiti mūsų produktai.