Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Stabilus cukraus kiekis kraujyje padeda jaustis labiau pailsėjusiam




     

    Jei norite rytą pradėti žvalūs, stabilus cukraus kiekis kraujyje yra vienas iš dalykų, galinčių jums padėti. Tokias naujausias išvadas padarė amerikiečių miego mokslininkas iš Berklio universiteto Kalifornijoje. Chromo maisto papildai gali būti raktas į geresnius ir subalansuotus rytus.  Tai, kokios rūšies ir kokybės maisto papildus pasirinksite, gali būti labai svarbu. 

    Amerikiečių miego mokslininkas Rafaelis Valatas (Raphael Vallat) iš Kalifornijos universiteto Berklyje Žmogaus miego mokslo centro atliko tyrimą, kuriame dalyvavo 833 žmonės ir kuris paskelbtas moksliniame žurnale ,,Nature Communications". Remiantis šio tyrimo duomenimis, kad ryte atsibudę jaustumėtės žvalūs, svarbiausia yra šių trijų dalykų derinys:

    •    pakankamas miegas
    •    didelis fizinis krūvis praėjusią dieną
    •    pusryčiai, kurių sudėtyje yra sudėtingųjų angliavandenių bei mažai cukraus

    Tyrimo metu taip pat nustatyta, kad norint lengviau atsibusti, labai svarbu, kad po pusryčių gliukozės kiekis kraujyje būtų gerai kontroliuojamas. Štai kodėl sudėtingieji angliavandeniai yra ideali priemonė.

     

    Geriausia - lėtas gliukozės įsisavinimas

    Sudėtingieji angliavandeniai pranašesni už greituosius todėl, kad jie padeda palaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje. Sudėtingieji angliavandeniai skaidomi lėtai, todėl organizmas išskiria mažiau insulino, kad ląstelės lėtai ir tolygiai įsisavintų gliukozę. Labai svarbu išvengti staigių gliukozės kiekio ir insulino sekrecijos šuolių, kurie paprastai būdingi greitiesiems angliavandeniams.

     

    Chromo maisto papildas gali padėti

    Kad cukraus kiekis kraujyje išliktų normalus, taip pat galite vartoti chromo maisto papildą. Moksliniai tyrimai rodo, kad chromas padeda palaikyti normalų cukraus kiekį kraujyje ir normalią makroelementų apykaitą, t. y. procesą, kurio metu organizmas skaido riebalus, angliavandenius ir baltymus.

     

    Rinkitės produktą, pagrįstą moksliniais dokumentais

    Atkreipkite dėmesį, kad chromo preparatų kokybė ir įsisavinimas gali labai skirtis. Pharma Nord Bio-Chromium sudėtyje yra unikalių ir patentuotų chromo mielių ChromoPrecise, kurios buvo naudotos daugelyje mokslinių tyrimų ir kurių įsisavinimas bei poveikis yra patvirtintas dokumentais. Tai farmacinės kokybės maisto papildas, todėl tai geras pasirinkimas, jei norite būti tikri, kad produktas veiks taip, kaip tikimasi.

     

    Mokslininkai renkasi Bio-Chromium

    Prieš daugelį metų Prahos Karolio universiteto mokslininkų grupė, atlikusi 2 tipo cukriniu diabetu sergančių žmonių tyrimą, pasirinko ,,Bio -Chromium". Tyrimas buvo paskelbtas 2006 m. moksliniame žurnale ,,Biological Trace Element Research". Bio-Chromium buvo naudojamas ir kituose publikuotuose moksliniuose tyrimuose, o pasirinktas būtent dėl dokumentais patvirtintos kokybės.

     
    Daugiau apie Bio-Chromium galite paskaityti čia: