Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Vitaminą D aliejuje organizmas įsisavina geriau




    Amerikiečių tyrinėtojai teigia, kad papildus su vitaminu D aliejuje organizmas įsisavina lengviau negu tablečių ar spiritinės formos papildus. Būtent todėl bendrovėje „Pharma Nord“ pagaminto vitamino D papildo „D-Pearls“ sudėtyje naudojamas aliejus.

    Vis daugiau ir daugiau žmonių kasdien vartoja papildą su vitaminu D, kuris yra ypač vertinamas dėl savo didžiulės svarbos žmonių sveikatai. Šie žmonės elgiasi labai teisingai, pasirinkę papildą su vitaminu D aliejuje, kadangi taip organizmas šį vitaminą įsisavina daug geriau.

    Geresnis įsisavinimas aliejuje

    Amerikos mokslininkai apžvelgė keturis klinikinius tyrimus su skirtingomis vitamino D preparato sudėtimis ir konstatavo, kad tie papildai, kuriuose kaip pernešimo priemonė naudojamas aliejus, pasižymi geresniu biologinio tinkamumo rodikliu, negu gaminiai, kuriuose naudojami milteliai arba spiritas. Šių mokslininkų išvados skelbiamos elektroninėje leidinio „Molekulinė mityba ir maisto tyrimai“ („Molecular Nutrition & Food Research“) versijoje.

    Mažytės vitamino D kapsulės

    Bendrovės „Pharma Nord“ gaminio „D-Pearls“ sudėtyje (minkštose želatinos kapsulėse) yra 20 mikrogramų biologiškai aktyvaus vitamino D3, ištirpinto šalto spaudimo alyvuogių aliejuje. Norėdami sužinoti, ar vitamino D preparatas „D-Pearls“ parduodamas Jūsų teritorijoje, pradžios puslapyje esančiame meniu pasirinkite atitinkamą šalį.

    Šaltinis: „Molekulinė mityba ir maisto tyrimai“ („Molecular Nutrition & Food Research“, 2010 m. balandis.