Paieška

    Search Results

    Uždaryti

    Naujasis mokslo atradimas: vyresnio amžiaus žmonių kokybiško gyvenimo formulė




    Vyresnio amžiaus žmonės gali lengvai išlaikyti savo energingumą ir išlikti sveiki visiškai natūraliai – pasirūpindami dviem būtinomis maistinėmis medžiagomis. Skaitykite toliau ir sužinokite apie Švedijos mokslininkų atradimą, kuris gali gerokai praplėsti vyresnio amžiaus žmonių galimybes išlaikyti gerą sveikatą.
     
    Jaudinatės dėl savo amžiaus? Dabar yra dar mažiau priežasčių dėl to nerimauti. Norėdami išlikti sveiki ir išlaikyti savo gyvenimo kokybę, tiesiog turite įtraukti dvi būtinąsias maistines medžiagas į savo kasdienį racioną. Švedijos mokslininkai įrodė, kad kartu vartojami selenas ir kofermentas Q10 turi žymų poveikį vyresnio amžiaus vyrų ir moterų sveikatai ir gerovei. Tyrimas, kuriam vadovavo gydytojas kardiologas Urban Alehagen, iš Linšiopingo universiteto Švedijoje, yra paskelbtas prestižiniame žurnale „Biofactors“.

    Pateko į viso pasaulio laikraščių antraštes
    Tai ne pirmasis kartas, kai Alehagen ir jo komanda pademonstravo šių dviejų maistinių medžiagų galimybes. 2013 metais jie  paskelbė savo pirmąjį tyrimą, įrodantį, kad seleno („SelenoPrecise“) ir kofermento Q10 („Bio-Quinone Q10“) vartojimas pagerino didelės grupės sveikų vyresnio amžiaus vyrų ir moterų gyvenimo kokybę daugeliu atžvilgių. Šis tyrimas, kuris buvo pavadintas „KiSel-10“, buvo publikuotas tarptautiniame kardiologijos žurnale ir pateko į viso pasaulio laikraščių antraštes.

    Nauji ir įtikinami įrodymai
    Nuo to laiko, kai buvo atliktas šis novatoriškas tyrimas, kuriame dalyvavo 443 vyrai ir moterys, priklausantys 70–88 metų amžiaus grupei, U. Alehagen ir jo mokslininkų komanda jau yra atlikusi pirminių kraujo mėginių, kurie buvo paimti iš aktyviai gydomų arba placebą gaunančių tyrimo dalyvių ketverių metų laikotarpiu, analizes. Kiekvienas naujas ištyrimas jiems suteikė naujų ir įtikinamų įrodymų, kad papildų vartojimas tikrai turi poveikį.

    Kaip su tuo susijusi širdis?
    Savo naujausiu tyrimu, kuris yra 12-asis paskelbtas tyrimas, pagrįstas pradiniais „KiSel-10“ rezultatais, Švedijos mokslininkai patvirtino, kad kartu vartojami minėti du maisto papildai iš tiesų gali padėti vyresniems žmonėms išlaikyti gyvenimo kokybę ir sveikatą. Šio tyrimo metu mokslininkai atidžiau patyrinėjo reiškinį, vadinamą fibroze, kuris dažnai pasireiškia vyresniame amžiuje. Tai yra „surandėjęs“ audinys, kuris susiformuoja širdies raumenyje ir sumažina jos pajėgumą. 

    Šie du produktai keičia pačią senėjimo koncepciją
    „SelenoPrecise“ yra unikalios, patentuotos, organinės seleno mielės. Tyrimais įrodyta, kad organizmas įsisavina 88,7 % preparate esančio seleno kiekio. Tai yra tikrai puiku, kadangi žmonėms, be kita ko, selenas yra reikalingas, nes:

    • padeda palaikyti normalią imuninę sistemą;
    • padeda palaikyti normalią skydliaukės veiklą;
    • padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.



    Kiekvienas dalyvis, priklausęs aktyvaus gydymo grupei, gaudavo 200 mikrogramų dozę per dieną. Tai yra maždaug keturis kartus daugiau negu su maistu gauna vidutinis europietis.

    Sumažina nuovargį ir išsekimą
    Šio novatoriško ir plataus masto mokslinio tyrimo projekte buvo vartojamas ir kitas preparatas „Bio-Quinone Q10“, kurio sudėtyje yra aukštos kokybės, organizmo gaminamam prilygstančio kofermento Q10 bei vitamino C, kurie padeda sumažinti nuovargį ir išsekimą.

    Kofermentas Q10 yra į vitaminus panaši medžiaga, kuri randama energiją gaminančiose ląstelių „jėgainėse“ – mitochondrijose. Organizmas gali susintetinti kofermentą Q10, tačiau senstant endogeninė šio junginio gamyba sumažėja. Pagyvenusių žmonių kofermento Q10 gamyba sudaro tik nedidelę dalelę to, kokia ji buvo jiems būnant dvidešimties, todėl „Bio-Quinone Q10“ tapo populiarus papildas tarp pagyvenusių žmonių.

    Vertingas mokslinis tyrimas

    12 tyrimų, kuriuos Urban Alehagen ir jo kolegos jau yra atlikę iki šiol, laikomi itin naudingais mėginant suprasti senėjimo procesą ir tai, kaip jis paveikia žmones. Tuo pat metu šis vertingas tyrimas rodo, kaip galima išsaugoti gyvenimo kokybę vartojant natūralius junginius, kurie atlieka svarbų vaidmenį siekiant išsaugoti gerą sveikatą.

     

    Daugiau informacijos apie “SelenoPrecise"

    Daugiau informacijos apie „Bio-Quinone Q10“